Unisys afskediger 1250 medarbejdere

MediaWatch

Selskabet, der forventer at ligge på linje med analytikernes forventning for indtjeningen i fjerde kvartal, denne er sat til 41 cent per aktie, siger, at afskedigelserne sker som led i afviklingen af dets engagement i mindre profitable computerfremstillere, skriver Associated Press.

Unisys, der ialt beskæftiger godt 36,000 medarbejdere i 100 lande, har i oktober måned tilbudt 1500 af sine medarbejdere, at lade sig pensionere før tid mod at få en vis godtgørelse fra selskabet. Godt halvdelen tog imod dette tilbud.

Lawrence A. Weinbach, bestyrelsesformand og administrerende direktør i Unisys, siger, at de 1250 medarbejdere der skal afskediges, vil ske på ufrivillig basis.

I forbindelse med skiftet til at producere software og services til de elektroniske brancher vil Unisys, således Weinbach, fortsætte med at skære ned på dets computerudstyrs forretning. Efterspørgslen vil blive opfyldt via aftaler med Dell Computer og Ingram Micro.

Omsætningen for fjerde kvartal vil ifølge selskabet falde til sidste års niveau, men som nævnt være inden for markedets forventninger.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også