MediaWatch

Ericsson vinder millard-kontrakt

Ifølge kontrakten skal Ericsson mere end fordoble kapaciteten på det mobile net og blandt andet introducere Ericssons udgave af WAP, kaldet WISE time. Leveringen starter umiddelbart og skal ifølge planen være tilendebragt inden for 18 måneder, skriver Ericsson på sin hjemmeside, www.ericsson.com/pressroom.

- Jugoslavien er et voldsomt voksende marked, og vi har haft et langt samarbejde med Mobtel, siger Jan Hultgreen, direktør for Ericsson i Jugoslavien, der forventer at Moltal forbliver en partner i lang tid fremover.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs