MediaWatch

Ericsson vinder millard-kontrakt

Ifølge kontrakten skal Ericsson mere end fordoble kapaciteten på det mobile net og blandt andet introducere Ericssons udgave af WAP, kaldet WISE time. Leveringen starter umiddelbart og skal ifølge planen være tilendebragt inden for 18 måneder, skriver Ericsson på sin hjemmeside, www.ericsson.com/pressroom.

- Jugoslavien er et voldsomt voksende marked, og vi har haft et langt samarbejde med Mobtel, siger Jan Hultgreen, direktør for Ericsson i Jugoslavien, der forventer at Moltal forbliver en partner i lang tid fremover.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs