MediaWatch

Ericsson klar med i-mode telefon

I samarbejde med den japanske telegigant NTT DoCoMo, der står bag i-mode, lancerer Ericsson nu for første gang en mobiltelefon specielt rettet mod den japanske mobilstandard PDC. ER 209i, som telefonen er blevet døbt, vil i første omgang blive markedsført på det japanske marked.

Ifølge Ericsson er ER209i ideel for folk, der ønsker en telefon, som indeholder højkvalitets features såsom : let-at-bruge menuer, harmoniserede ringetoner samt lydkvalitet i særklasse.

Den nye mobiltelefon kommer med tosprogede operationer, i dette tilfælde engelsk og japansk, vejer blot 77 gram og sikrer taletid i op til 130 minutter samt en standby tid på 310 timer.

Japan oplever for tiden en stærk vækst på området for mobilt internet, med NTT DoCoMo's i-mode som væsentlig bidragsyder. Ifølge det japanske selskab var der ultimo november i år 15,227,000 abonnenter af dets i-mode service.

Mere fra MediaWatch

Google strammer grebet om kreative forsøg på at tracke brugere

Techselskabet bygger videre på sit kommende bolværk i beskyttelsen af brugernes privatliv og færden på nettet. Konkurrencemyndigheder i Storbritannien har samtidig indledt undersøgelse af, om det sender en endnu større del af annoncemarkedet i Googles hænder.

Debat: Folketinget vender det døve øre til lyd

Fair betaling for indhold og kampen med techgiganterne er højaktuelle dagsordener hos politikere og i Kulturministeriet. Men podcasting er efterladt på perronen, skriver formand for Center for Podcasting, Søren Brunsgaard, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

Se flere jobs