MediaWatch

Maconomy på børsen

Maconomy forventes således noteret fredag 8. december, men har været tvunget til at foretage en betydelig reduktion i såvel det totale udbud af aktier, som i afregningskursen. Det skriver RB-Børsen.

Afregningskursen er således fastsat til 60 kroner pr. aktie , hvilket er langt mindre end det forventede niveau på 90-120 kroner. Endvidere er udbudet af aktier blevet reduceret, idet udbudet af 1,5 millioner eksisterende aktier er trukket tilbage. Dermed resterer der 4 millioner nye aktier. Det betyder, at Maconomy i bedste fald tilføres 240 millioner kroner efter emissionen.

Hermed har Maconomy undgået en aflysning af børsnoteringen som følge af det nuværende dårlige børsklima for IT- og teknologiaktier. Netop dette usikre klima har medført, at investorerne har forholdt sig afventende. Og Maconomy's bestyrelsesformand, Bent Larsen, er ifølge RB-Børsen da også meget tilfreds med, at der lykkedes at føre noteringen til ende.

-En børsnotering er meget vigtig for selskabets fortsatte positive udvikling. Med en børsnotering samt en styrkelse af Maconomy's kapitalgrundlag har vi nu en endnu bedre mulighed for at styrke selskabets internationale markedsposition, udtaler Bent Larsen blandt andet.

I forbindelse med børsnoteringen bliver Maconomy det trettende medlem af vækst-indekset på Københavns Fondsbørs, KVX-indekset.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs