MediaWatch

Maconomy på børsen

Maconomy forventes således noteret fredag 8. december, men har været tvunget til at foretage en betydelig reduktion i såvel det totale udbud af aktier, som i afregningskursen. Det skriver RB-Børsen.

Afregningskursen er således fastsat til 60 kroner pr. aktie , hvilket er langt mindre end det forventede niveau på 90-120 kroner. Endvidere er udbudet af aktier blevet reduceret, idet udbudet af 1,5 millioner eksisterende aktier er trukket tilbage. Dermed resterer der 4 millioner nye aktier. Det betyder, at Maconomy i bedste fald tilføres 240 millioner kroner efter emissionen.

Hermed har Maconomy undgået en aflysning af børsnoteringen som følge af det nuværende dårlige børsklima for IT- og teknologiaktier. Netop dette usikre klima har medført, at investorerne har forholdt sig afventende. Og Maconomy's bestyrelsesformand, Bent Larsen, er ifølge RB-Børsen da også meget tilfreds med, at der lykkedes at føre noteringen til ende.

-En børsnotering er meget vigtig for selskabets fortsatte positive udvikling. Med en børsnotering samt en styrkelse af Maconomy's kapitalgrundlag har vi nu en endnu bedre mulighed for at styrke selskabets internationale markedsposition, udtaler Bent Larsen blandt andet.

I forbindelse med børsnoteringen bliver Maconomy det trettende medlem af vækst-indekset på Københavns Fondsbørs, KVX-indekset.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs