MediaWatch

Maconomy på børsen

Maconomy forventes således noteret fredag 8. december, men har været tvunget til at foretage en betydelig reduktion i såvel det totale udbud af aktier, som i afregningskursen. Det skriver RB-Børsen.

Afregningskursen er således fastsat til 60 kroner pr. aktie , hvilket er langt mindre end det forventede niveau på 90-120 kroner. Endvidere er udbudet af aktier blevet reduceret, idet udbudet af 1,5 millioner eksisterende aktier er trukket tilbage. Dermed resterer der 4 millioner nye aktier. Det betyder, at Maconomy i bedste fald tilføres 240 millioner kroner efter emissionen.

Hermed har Maconomy undgået en aflysning af børsnoteringen som følge af det nuværende dårlige børsklima for IT- og teknologiaktier. Netop dette usikre klima har medført, at investorerne har forholdt sig afventende. Og Maconomy's bestyrelsesformand, Bent Larsen, er ifølge RB-Børsen da også meget tilfreds med, at der lykkedes at føre noteringen til ende.

-En børsnotering er meget vigtig for selskabets fortsatte positive udvikling. Med en børsnotering samt en styrkelse af Maconomy's kapitalgrundlag har vi nu en endnu bedre mulighed for at styrke selskabets internationale markedsposition, udtaler Bent Larsen blandt andet.

I forbindelse med børsnoteringen bliver Maconomy det trettende medlem af vækst-indekset på Københavns Fondsbørs, KVX-indekset.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs