MediaWatch

EMC sikker på kvartalsprognose

Selskabet er således overbevist om, at den forventede omsætning ligger vel inden for Wall Street's forventninger til den endelige indtjening. EMC er endda overbevist om, at der vil være tale om en stigning i løbet af kvartalet, skriver Reuters.

Ifølge en talsmand for selskabet vil der kunne blive tale om en decideret acceleration, der vil kunne bringe omsætningsniveauet forbi tredje kvartals stigning på 34 procent.

I samme periode steg nettoindtægten med 55 procent. I øjeblikket er Wall Street's forventning, at EMC vil nå en stigning i omsætningen på 36 procent, mens nettoindtægten vil ligge i niveauet 38 procent.

Talsmanden siger endvidere, at Wall Street forventer disse tal, og at selskabets eget syn i den forbindelse ikke har ændret sig i forhold til tidligere.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs