MediaWatch

EMC sikker på kvartalsprognose

Selskabet er således overbevist om, at den forventede omsætning ligger vel inden for Wall Street's forventninger til den endelige indtjening. EMC er endda overbevist om, at der vil være tale om en stigning i løbet af kvartalet, skriver Reuters.

Ifølge en talsmand for selskabet vil der kunne blive tale om en decideret acceleration, der vil kunne bringe omsætningsniveauet forbi tredje kvartals stigning på 34 procent.

I samme periode steg nettoindtægten med 55 procent. I øjeblikket er Wall Street's forventning, at EMC vil nå en stigning i omsætningen på 36 procent, mens nettoindtægten vil ligge i niveauet 38 procent.

Talsmanden siger endvidere, at Wall Street forventer disse tal, og at selskabets eget syn i den forbindelse ikke har ændret sig i forhold til tidligere.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs