MediaWatch

EMC sikker på kvartalsprognose

Selskabet er således overbevist om, at den forventede omsætning ligger vel inden for Wall Street's forventninger til den endelige indtjening. EMC er endda overbevist om, at der vil være tale om en stigning i løbet af kvartalet, skriver Reuters.

Ifølge en talsmand for selskabet vil der kunne blive tale om en decideret acceleration, der vil kunne bringe omsætningsniveauet forbi tredje kvartals stigning på 34 procent.

I samme periode steg nettoindtægten med 55 procent. I øjeblikket er Wall Street's forventning, at EMC vil nå en stigning i omsætningen på 36 procent, mens nettoindtægten vil ligge i niveauet 38 procent.

Talsmanden siger endvidere, at Wall Street forventer disse tal, og at selskabets eget syn i den forbindelse ikke har ændret sig i forhold til tidligere.

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs