MediaWatch

Tele Danmark fik schweizisk licens

Det danske teleselskab, der for nylig købte sig til 70 procent af den schweiziske mobil -og fastnetsoperatør diAx og samtidig øgede sin andel til 89 procent i pendanten sunrise, meddeler, at førstnævnte netop har sikret sig en af de udbudte tredje generations licenser, også benævnt UMTS.

Tele Danmark oplyser, at licensen har kostet selskabet 50 millioner Schweizer-Franc svarende til godt 245 millioner danske kroner.

Det er planen, at de to schweiziske selskaber skal fusioneres, hvilket dermed skaber den næststørste teleoperatør i Schweiz.

Mere fra MediaWatch

Google strammer grebet om kreative forsøg på at tracke brugere

Techselskabet bygger videre på sit kommende bolværk i beskyttelsen af brugernes privatliv og færden på nettet. Konkurrencemyndigheder i Storbritannien har samtidig indledt undersøgelse af, om det sender en endnu større del af annoncemarkedet i Googles hænder.

Debat: Folketinget vender det døve øre til lyd

Fair betaling for indhold og kampen med techgiganterne er højaktuelle dagsordener hos politikere og i Kulturministeriet. Men podcasting er efterladt på perronen, skriver formand for Center for Podcasting, Søren Brunsgaard, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

Se flere jobs