MediaWatch

Compaq ser mod øst

Det meddelte Compaq i dag fra Hongkong. Samtidig oplyste PC-fremstilleren, at selskabet har indgået en aftale med Datang Telecom om en fælles opbygning af et CDMA-telemobilnetværk, skriver Reuters.

Den af det amerikanske Qualcomm udviklede telemobilstandard, CDMA, konkurrerer med det europæiske GSM-system, der hidtil har været benyttet i Kina. Compaqs opbygning af CDMA-netværket i Kina går ind i sin første fase i 2001.

I slutningen af sidste måned kunne Compaq meddele, at selskabet havde femdoblet sit overskud i tredje kvartal sammenlignet med samme periode i fjor.

Omsætningen i tredje kvartal var den højeste i Compaqs historie. Overskuddet nåede op på 789 millioner dollar, hvilket er en øgning på 669 millioner dollar eller en femdobling sammenlignet med samme periode i fjor.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs