MediaWatch

Årets bedste medier i Sverige

Den svenske avis Dagens Media har offentliggjort sin årlige undersøgelse af, hvilke svenske medier, der af professionelle branchefolk betragtes som de bedste i Sverige. Og ligesom sidste år vandt erhvervsavisen Dagens Industri top-prisen efterfulgt af avisen Dagens Nyheter, mens TV-stationen TV 4 kom ind på tredjepladsen.

Internet udgaven af vinderavisen Dagens Industri, www.di.se, lå endvidere som det eneste Internet medie på top 10 listen med en ottendeplads. Samtidig er di.se det medie af alle medier, som vurderes at have de bedste udsigter for 2001, mens Aftonbladets Internet udgave, aftonbladet.se, ligger på andenpladsen på denne liste. Finanstidningen ligger på en tredjeplads.

I alt er der tre Internet medier på listen over de ti medier, som vurderes at have de bedste udsigter for 2001. Listen kan være med til at give et fingerpeg om, hvilke medier de professionelle medieaktører tror, at læsere og annoncepenge vil flokkes om næste år.

Undersøgelsen er foretaget blandt godt 1000 svenske medierådgivere, annoncører og reklamebureauer.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs