MediaWatch

Årets bedste medier i Sverige

Den svenske avis Dagens Media har offentliggjort sin årlige undersøgelse af, hvilke svenske medier, der af professionelle branchefolk betragtes som de bedste i Sverige. Og ligesom sidste år vandt erhvervsavisen Dagens Industri top-prisen efterfulgt af avisen Dagens Nyheter, mens TV-stationen TV 4 kom ind på tredjepladsen.

Internet udgaven af vinderavisen Dagens Industri, www.di.se, lå endvidere som det eneste Internet medie på top 10 listen med en ottendeplads. Samtidig er di.se det medie af alle medier, som vurderes at have de bedste udsigter for 2001, mens Aftonbladets Internet udgave, aftonbladet.se, ligger på andenpladsen på denne liste. Finanstidningen ligger på en tredjeplads.

I alt er der tre Internet medier på listen over de ti medier, som vurderes at have de bedste udsigter for 2001. Listen kan være med til at give et fingerpeg om, hvilke medier de professionelle medieaktører tror, at læsere og annoncepenge vil flokkes om næste år.

Undersøgelsen er foretaget blandt godt 1000 svenske medierådgivere, annoncører og reklamebureauer.

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen håber på OECD-aftale om techskat inden sommer

Efter flere års ventetid håber regeringen nu på, at en global aftale om beskatning af globale techselskaber kan lande inden sommer, lyder det fra kulturministeren, der samtidig melder om forsinkelse i arbejdet med regulering af sociale medier.

Seneste nyt

Se flere jobs