MediaWatch

OL: Nej tak til Internettet

Milliarderne, som den internationale olympiske komite (IOC) tjener på tv-rettigheder, vil organisationen ikke sætte over styr og afviser derfor foreløbig at sælge levende billeder til Internettet, skriver Aktuelt.

På IOC-konferencen i Lausanne, "sporten og de nye medier", der sluttede i går, stod det helt klart, at IOC fortsat ønsker at malke den TV-ko, der sidste år indbragte 707 millioner dollar til IOC for at sælge TV-rettighederne til det amerikanske TV-selskab NBC.

IOC meldte i går klart ud, at organisationen ikke ønsker at give tilladelse til at frigive hverken lyd- eller videoklip fra de olympiske lege til Internettet.

Ifølge Aktuelt så op mod 3,7 milliarder TV fra OL i Sydney mens 25 millioner så OL via Internettet.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs