MediaWatch

Danske Bank tjener på e-spillekuponer

Det betyder, at Dansk Tipstjeneste fra januar næste år vil udbyder spillekupon spillet Oddset på Internettet, men hvor betalingerne skal ske over den Danske Banks nye e-betalingssystem, skriver morgenavisen Jyllands-Posten.

Dermed har Danske Bank fået en kunde, der kan sende meget store betalingsstrømme gennem Danske Banks e-handelssystemer og bidrage til underholdningen i bankens eget netunivers.
Ifølge informationschef Thomas Rørsig fra Dansk Tipstjeneste er det hensigten, at Dansk Tipstjeneste også vil i samarbejde med andre banker om internetbetalingerne, men i første omgang handler det om, at få systemet til at fungere med Danske Bank.

Omsætningen på Oddset ligger i øjeblikket omkring trekvart milliard kroner årligt.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs