MediaWatch

Danske Bank tjener på e-spillekuponer

Det betyder, at Dansk Tipstjeneste fra januar næste år vil udbyder spillekupon spillet Oddset på Internettet, men hvor betalingerne skal ske over den Danske Banks nye e-betalingssystem, skriver morgenavisen Jyllands-Posten.

Dermed har Danske Bank fået en kunde, der kan sende meget store betalingsstrømme gennem Danske Banks e-handelssystemer og bidrage til underholdningen i bankens eget netunivers.
Ifølge informationschef Thomas Rørsig fra Dansk Tipstjeneste er det hensigten, at Dansk Tipstjeneste også vil i samarbejde med andre banker om internetbetalingerne, men i første omgang handler det om, at få systemet til at fungere med Danske Bank.

Omsætningen på Oddset ligger i øjeblikket omkring trekvart milliard kroner årligt.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs