MediaWatch

Danske Bank tjener på e-spillekuponer

Det betyder, at Dansk Tipstjeneste fra januar næste år vil udbyder spillekupon spillet Oddset på Internettet, men hvor betalingerne skal ske over den Danske Banks nye e-betalingssystem, skriver morgenavisen Jyllands-Posten.

Dermed har Danske Bank fået en kunde, der kan sende meget store betalingsstrømme gennem Danske Banks e-handelssystemer og bidrage til underholdningen i bankens eget netunivers.
Ifølge informationschef Thomas Rørsig fra Dansk Tipstjeneste er det hensigten, at Dansk Tipstjeneste også vil i samarbejde med andre banker om internetbetalingerne, men i første omgang handler det om, at få systemet til at fungere med Danske Bank.

Omsætningen på Oddset ligger i øjeblikket omkring trekvart milliard kroner årligt.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs