MediaWatch

Ny dansk portal for IT-sikkerhed

- Mange virksomheder stilles hele tiden overfor nye sikkerhedsmæssige udfordringer for at kunne beskytte deres data bedst muligt, udtaler Martin Wallin, som er medstifter af Safe2day.

For disse virksomheder er det nødvendigt hele tiden at forsøge at være på forkant med den meget hurtige udvikling på sikkerhedsområdet. Det kræver adgang til aktuel information, der som oftest kun findes på udenlandske websites og er forbeholdt personer med stor teknisk indsigt.

Målet med Safe2day er netop at præsentere denne information på en lettilgængelig måde, således at ikke-eksperter får mulighed for at holde sig informeret.

Foruden nyhedsstof finder man på Safe2day også baggrundsartikler om aktuelle temaer samt råd og vejledning om sikkerhedsspørgsmål. Safe2day dækker emner som hacking, virus, spam og ant-virus.

På sigt skal Safe2day udvides til også at kunne bistå med hjælp og vejledning indenfor IT-sikkerhed. Det vil bl.a. ske gennem etablering af diskussionsforums for portalens brugere og opbygning af en omfattende knowledgebase. Derudover bliver det muligt at foretage online sikkerhedstests med videre.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs