MediaWatch

Ny dansk portal for IT-sikkerhed

- Mange virksomheder stilles hele tiden overfor nye sikkerhedsmæssige udfordringer for at kunne beskytte deres data bedst muligt, udtaler Martin Wallin, som er medstifter af Safe2day.

For disse virksomheder er det nødvendigt hele tiden at forsøge at være på forkant med den meget hurtige udvikling på sikkerhedsområdet. Det kræver adgang til aktuel information, der som oftest kun findes på udenlandske websites og er forbeholdt personer med stor teknisk indsigt.

Målet med Safe2day er netop at præsentere denne information på en lettilgængelig måde, således at ikke-eksperter får mulighed for at holde sig informeret.

Foruden nyhedsstof finder man på Safe2day også baggrundsartikler om aktuelle temaer samt råd og vejledning om sikkerhedsspørgsmål. Safe2day dækker emner som hacking, virus, spam og ant-virus.

På sigt skal Safe2day udvides til også at kunne bistå med hjælp og vejledning indenfor IT-sikkerhed. Det vil bl.a. ske gennem etablering af diskussionsforums for portalens brugere og opbygning af en omfattende knowledgebase. Derudover bliver det muligt at foretage online sikkerhedstests med videre.

Mere fra MediaWatch

Topchef stopper i Microsoft Danmark

Microsoft Danmark har allerede en afløser parat, når Nana Bule stopper som adm. direktør i softwareselskabet ved udgangen af året. Den nye topchef kommer fra Deloitte.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs