MediaWatch

Krisen kradser for Letsbuyit

Krisen for Letsbuyit bliver ifølge den svenske erhvervsavis Dagens Industri mere og mere akut. På børsen i Frankfurt er der således ikke nogen tillid til selskabet længere, og kursen på Letsbuyit's aktier er faldet til et nyt bundniveau. Omkring otte kroner er den nuværende pris pr. aktie, hvilket er ensbetydende med, at aktieværdien er faldet med over 80 procent siden introduktionen i juli måned.

Krisen hænger sammen med, at Letsbuyit i perioden fra januar til september har brugt 800 millioner svenske kroner. Nordisk chef for Letsbuyit, Magnus Wistam, udtaler til mediawatch, at selskabets penge rækker langt nok til, at selskabet kan klare sig indtil næste sommer. Ifølge Dagens Industri vil pengekassen imidlertid være tom allerede i marts måned, hvis selskabets tab fortsætter med samme styrke som i september. Men det vil ikke være tilfældet, siger Magnus Wistam, som betragter påstandene herom som spekulationer.

Ifølge Dagens Industri er Letsbuyit på jagt efter ny kapital og har haft forhandlinger med mulige investorer, uden nye investeringer dog er faldet på plads. Også forsøg på at finde en passende partner overvejes af Letsbuyit, men heller ikke på dette område er nogen løsning faldet på plads. Magnus Wistam ønsker ikke kommentere disse oplysninger over for mediawatch, idet det vil stride mod selskabets retningslinier.

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen håber på OECD-aftale om techskat inden sommer

Efter flere års ventetid håber regeringen nu på, at en global aftale om beskatning af globale techselskaber kan lande inden sommer, lyder det fra kulturministeren, der samtidig melder om forsinkelse i arbejdet med regulering af sociale medier.

Seneste nyt

Se flere jobs