MediaWatch

Krisen kradser for Letsbuyit

Krisen for Letsbuyit bliver ifølge den svenske erhvervsavis Dagens Industri mere og mere akut. På børsen i Frankfurt er der således ikke nogen tillid til selskabet længere, og kursen på Letsbuyit's aktier er faldet til et nyt bundniveau. Omkring otte kroner er den nuværende pris pr. aktie, hvilket er ensbetydende med, at aktieværdien er faldet med over 80 procent siden introduktionen i juli måned.

Krisen hænger sammen med, at Letsbuyit i perioden fra januar til september har brugt 800 millioner svenske kroner. Nordisk chef for Letsbuyit, Magnus Wistam, udtaler til mediawatch, at selskabets penge rækker langt nok til, at selskabet kan klare sig indtil næste sommer. Ifølge Dagens Industri vil pengekassen imidlertid være tom allerede i marts måned, hvis selskabets tab fortsætter med samme styrke som i september. Men det vil ikke være tilfældet, siger Magnus Wistam, som betragter påstandene herom som spekulationer.

Ifølge Dagens Industri er Letsbuyit på jagt efter ny kapital og har haft forhandlinger med mulige investorer, uden nye investeringer dog er faldet på plads. Også forsøg på at finde en passende partner overvejes af Letsbuyit, men heller ikke på dette område er nogen løsning faldet på plads. Magnus Wistam ønsker ikke kommentere disse oplysninger over for mediawatch, idet det vil stride mod selskabets retningslinier.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs