MediaWatch

Ebay-klon opgiver

Ifølge repræsentanter for selskabet, er Gold's Auction grundet en signifikant gæld blevet lukket af sin Internet service prodvider. Dermed har selskabet måttet opgive kampen og således se muligheden for at drive forretning for udtømte, skriver CNET.

Gold's Auction måtte tidligere på året se en mulig strategisk løsning samt planerne om et decideret salg gå i stykker. Baggrunden var den store kurskorrektion. Situationen, der siden har været overvejende negativ, kulminerende med de seneste ugers absolutte afstandstagen fra de internetrelaterede selskaber.

Ved sin grundlæggelse i 1999 formåede Gold's Auction at drage en del af eBays kunder til sig. Nedbrud samt skiftende politik sendte i den periode eBay ud i en krise. Ved sit ophør har Gold's Auction blot 26,000 registrerede medlemmer. Til sammenligning har eBay ikke færre end 19 millioner registrerede medlemmer.

Mere fra MediaWatch

Google strammer grebet om kreative forsøg på at tracke brugere

Techselskabet bygger videre på sit kommende bolværk i beskyttelsen af brugernes privatliv og færden på nettet. Konkurrencemyndigheder i Storbritannien har samtidig indledt undersøgelse af, om det sender en endnu større del af annoncemarkedet i Googles hænder.

Debat: Folketinget vender det døve øre til lyd

Fair betaling for indhold og kampen med techgiganterne er højaktuelle dagsordener hos politikere og i Kulturministeriet. Men podcasting er efterladt på perronen, skriver formand for Center for Podcasting, Søren Brunsgaard, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

Se flere jobs