MediaWatch

Ebay-klon opgiver

Ifølge repræsentanter for selskabet, er Gold's Auction grundet en signifikant gæld blevet lukket af sin Internet service prodvider. Dermed har selskabet måttet opgive kampen og således se muligheden for at drive forretning for udtømte, skriver CNET.

Gold's Auction måtte tidligere på året se en mulig strategisk løsning samt planerne om et decideret salg gå i stykker. Baggrunden var den store kurskorrektion. Situationen, der siden har været overvejende negativ, kulminerende med de seneste ugers absolutte afstandstagen fra de internetrelaterede selskaber.

Ved sin grundlæggelse i 1999 formåede Gold's Auction at drage en del af eBays kunder til sig. Nedbrud samt skiftende politik sendte i den periode eBay ud i en krise. Ved sit ophør har Gold's Auction blot 26,000 registrerede medlemmer. Til sammenligning har eBay ikke færre end 19 millioner registrerede medlemmer.

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt - herunder en redaktionel analysechef. Derudover lukker Jyllands-Posten for kommentarsporet på Facebook. (Opdateret)

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs