MediaWatch

3G auktion i Schweiz bliver kort

Den korte afviklingstid betyder dog ikke, at deltagerne helt vil undlade forsøg på at overbyde hinanden, da den ene af de fire licenser er mere attraktiv en de øvrige.

3G auktionen i Schweiz blev suspenderet den 13. november, efter at antallet af bydere først var blevet reduceret fra ni til fem, og derefter fulgte Tele Danmarks opkøb af to af de resterende bydere, hvilket gjorde at der kun var 4 reelle bydere til fire licenser.

Ifølge Fulvio Caccia, som er formand for ComCom, der regulerer afviklingen af den schweiziske auktion, vil byderne være mest interesserede i den fjerde licens og dernæst den tredje, skriver TotalTelecom.

Bydernes præferencer skyldes, at alle fire i første omgang vil få adgang til frekvenser i den tredje og fjerde licens i to år, hvorefter indehaverne af den første og anden licens skal tilbagelevere deres installerede infrastruktur, når selve lanceringen kommer til at foregå i år 2002.

Læs hele artiklen på www.mediawatch.dk under artikler

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs