MediaWatch

3G auktion i Schweiz bliver kort

Den korte afviklingstid betyder dog ikke, at deltagerne helt vil undlade forsøg på at overbyde hinanden, da den ene af de fire licenser er mere attraktiv en de øvrige.

3G auktionen i Schweiz blev suspenderet den 13. november, efter at antallet af bydere først var blevet reduceret fra ni til fem, og derefter fulgte Tele Danmarks opkøb af to af de resterende bydere, hvilket gjorde at der kun var 4 reelle bydere til fire licenser.

Ifølge Fulvio Caccia, som er formand for ComCom, der regulerer afviklingen af den schweiziske auktion, vil byderne være mest interesserede i den fjerde licens og dernæst den tredje, skriver TotalTelecom.

Bydernes præferencer skyldes, at alle fire i første omgang vil få adgang til frekvenser i den tredje og fjerde licens i to år, hvorefter indehaverne af den første og anden licens skal tilbagelevere deres installerede infrastruktur, når selve lanceringen kommer til at foregå i år 2002.

Læs hele artiklen på www.mediawatch.dk under artikler

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs