MediaWatch

Møde om OL på nettet

Ledelsen for det amerikanske TV netværk NBC og andre broadcastere, Den Internationale Olympiske Komite, Rivals.net og andre nye medier er i disse dage til møde i Lausanne, Schweiz, med henblik på at diskutere de Olympiske Leges fremtid på Internettet og lempelser for videodækning af OL på nettet, skriver AP.

Gavin Chittick, chief financial officer fra den europæiske internetsite, sports.com, der ejes 20 procent af NBC's konkurrent CBS, oplyser, at han vil presse på for, at internetsites får større adgang til de fremtidige Olympiske Lege, specielt i forbindelse med akkreditering af journalister.

Under OL i Sydney forhindrede den Internationale Olympiske Komite (IOC), at der blev sendt lyd- og videooptagelser fra OL på nettet. IOC tillod kun, at NBC, der også har TV rettighederne i USA over OL, sendte videomateriale på nettet, men det var med 24 timers forsinkelse og kun til en lukket kreds på 100.000 amerikanske husstande.

Mere fra MediaWatch

Topchef stopper i Microsoft Danmark

Microsoft Danmark har allerede en afløser parat, når Nana Bule stopper som adm. direktør i softwareselskabet ved udgangen af året. Den nye topchef kommer fra Deloitte.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs