MediaWatch

Maconomy udskyder notering

Udskydelsen begrundes med den seneste uges betydelige kursfald for IT-aktier, skriver RB-Børsen.

Maconomy, der sælger integreret e-business software til automatisering af virksomheder inden for serviceindustrien, meddeler, at afregningskursen nu ventes at blive fastsat "betragteligt" under det tidligere offentliggjorte kursinterval på 90 til 120.

For at udnytte positionen som den første leverandør af integrerede softwareløsninger til servicesektoren har Maconomy tidligere besluttet at søge optagelse på Københavns Fondsbørs.

Det er meningen, at provenuet fra børsintroduktionen blandt andet skal benyttes til at styrke Maconomys kapitalgrundlag samt til at udvide selskabets internationale salgsstyrke med henblik på at fastholde en betydelig stigning i licensindtægterne og derved øge Maconomys markedsandel.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs