MediaWatch

Maconomy udskyder notering

Udskydelsen begrundes med den seneste uges betydelige kursfald for IT-aktier, skriver RB-Børsen.

Maconomy, der sælger integreret e-business software til automatisering af virksomheder inden for serviceindustrien, meddeler, at afregningskursen nu ventes at blive fastsat "betragteligt" under det tidligere offentliggjorte kursinterval på 90 til 120.

For at udnytte positionen som den første leverandør af integrerede softwareløsninger til servicesektoren har Maconomy tidligere besluttet at søge optagelse på Københavns Fondsbørs.

Det er meningen, at provenuet fra børsintroduktionen blandt andet skal benyttes til at styrke Maconomys kapitalgrundlag samt til at udvide selskabets internationale salgsstyrke med henblik på at fastholde en betydelig stigning i licensindtægterne og derved øge Maconomys markedsandel.

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt. Tillidsrepræsentant kalder det en god nyhed, at der er sket færre reelle afskedigelser blandt journalisterne, end der var lagt op til.

Topchef stopper i Microsoft Danmark

Microsoft Danmark har allerede en afløser parat, når Nana Bule stopper som adm. direktør i softwareselskabet ved udgangen af året. Den nye topchef kommer fra Deloitte.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs