MediaWatch

eBay vil købe uBid

CEO for uBid Greg Jones har for nylig holdt møde med repræsentanter for eBay og Benchmark Capital, en af det største aktionærer i eBay. UBids nuværende 1,5 millioner brugere forventes at komplimentere eBays consumer-to-consumer forretning, der er ved at nå et loft, skriver Reuters.

UBid planlægger dog i første omgang at lancere et consumer-to-consumer auktionssite i næste uge, der skal konkurrere med eBay. Den nye auktionssite vil adskille sig fra eBay ved at forbrugerne skal sikre deres køb ved brug af kreditkort.

Det Chicago baserede uBid driver et online auktionssite med alt fra brugte møbler til elektronikvarer.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs