MediaWatch

eBay vil købe uBid

CEO for uBid Greg Jones har for nylig holdt møde med repræsentanter for eBay og Benchmark Capital, en af det største aktionærer i eBay. UBids nuværende 1,5 millioner brugere forventes at komplimentere eBays consumer-to-consumer forretning, der er ved at nå et loft, skriver Reuters.

UBid planlægger dog i første omgang at lancere et consumer-to-consumer auktionssite i næste uge, der skal konkurrere med eBay. Den nye auktionssite vil adskille sig fra eBay ved at forbrugerne skal sikre deres køb ved brug af kreditkort.

Det Chicago baserede uBid driver et online auktionssite med alt fra brugte møbler til elektronikvarer.

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs