MediaWatch

CNET vinder nyheds-pris

CNET News.com har vundet prisen "Online Journalism Award" i breaking-news kategorien for "Aftershocks from the Microsoft breakup". Begrundelse for belønningen var ifølge juryen, at News.com havde formået at give læserne en "sammenfattende behandling af årets største retssag", ved at kombinere løbende og ligetil nyhedsdækning med dybdegående juridiske dokumenter og forklaringer til en kompliceret sag.

CNET formåede desuden at komme i finalen indenfor to andre kategorier, "generel excellence indenfor online journalistik" for at have opfyldt sin redaktionelle mission og "enterprise journalistik" for rapporten "Napster Wildfire" som afdækkede virkningerne af de nye teknologier til fil-deling.

Blandt de øvrige vindere af den årlige uddeling af "Online Journalism Awards" var The New York Times on the Web, Associated Press, MSNBC.com og Salon. Øvrige finalister inkluderede Business Week Online, WSJ.com, TheStreet.com og WashingtonPost.com.

CNET News.com vandt tidligere på året "Best News Web Site" fra Wired magazine, samt priser fra Society of Professional Journalists.

"Online Journalism Awards" uddeles af Columbia Graduate Scholl of Journalism og Online News Association.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs