MediaWatch

CNET vinder nyheds-pris

CNET News.com har vundet prisen "Online Journalism Award" i breaking-news kategorien for "Aftershocks from the Microsoft breakup". Begrundelse for belønningen var ifølge juryen, at News.com havde formået at give læserne en "sammenfattende behandling af årets største retssag", ved at kombinere løbende og ligetil nyhedsdækning med dybdegående juridiske dokumenter og forklaringer til en kompliceret sag.

CNET formåede desuden at komme i finalen indenfor to andre kategorier, "generel excellence indenfor online journalistik" for at have opfyldt sin redaktionelle mission og "enterprise journalistik" for rapporten "Napster Wildfire" som afdækkede virkningerne af de nye teknologier til fil-deling.

Blandt de øvrige vindere af den årlige uddeling af "Online Journalism Awards" var The New York Times on the Web, Associated Press, MSNBC.com og Salon. Øvrige finalister inkluderede Business Week Online, WSJ.com, TheStreet.com og WashingtonPost.com.

CNET News.com vandt tidligere på året "Best News Web Site" fra Wired magazine, samt priser fra Society of Professional Journalists.

"Online Journalism Awards" uddeles af Columbia Graduate Scholl of Journalism og Online News Association.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs