MediaWatch

Påbud til Tele2

Efter Telestyrelsens afgørelse bliver Tele2 nu tvunget til at ændre sine mobiltilbud. Det vil Tele2 nu gøre, så kunderne allerede fra den 8. december vil få tilbudt mobilprodukter, som ikke kræver fastnet. Det betyder til gengæld, at kunderne bliver nødt til at betale kontant, udtaler pressechef Henriette Høyer fra Tele2 til Berlingske Tidende.

Telestyrelsen har tidligere bedt Tele2 redegøre for selskabets nye mobiltilbud, hvor Tele2 kræver, at mobilkunderne har en fastnettelefon, for at Tele2 kan oprette et mobilabonnement.

Tele2 meddelte i selskabets svar til Telestyrelsen, at man ikke fandt, at hensigten med bundling-reglen er at bremse for tilbud om mobiltelefoni, som det Tele2 har lanceret.

Tele2s informationschef Henriette Højer har ikke villet kommentere sagen førend Telestyrelsen har svaret herpå, men hun ville blive overrasket, hvis Telestyrelsens opfatter Tele2 mobiltilbud som værende i strid med bundling-reglen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs