MediaWatch

Påbud til Tele2

Efter Telestyrelsens afgørelse bliver Tele2 nu tvunget til at ændre sine mobiltilbud. Det vil Tele2 nu gøre, så kunderne allerede fra den 8. december vil få tilbudt mobilprodukter, som ikke kræver fastnet. Det betyder til gengæld, at kunderne bliver nødt til at betale kontant, udtaler pressechef Henriette Høyer fra Tele2 til Berlingske Tidende.

Telestyrelsen har tidligere bedt Tele2 redegøre for selskabets nye mobiltilbud, hvor Tele2 kræver, at mobilkunderne har en fastnettelefon, for at Tele2 kan oprette et mobilabonnement.

Tele2 meddelte i selskabets svar til Telestyrelsen, at man ikke fandt, at hensigten med bundling-reglen er at bremse for tilbud om mobiltelefoni, som det Tele2 har lanceret.

Tele2s informationschef Henriette Højer har ikke villet kommentere sagen førend Telestyrelsen har svaret herpå, men hun ville blive overrasket, hvis Telestyrelsens opfatter Tele2 mobiltilbud som værende i strid med bundling-reglen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs