MediaWatch

Påbud til Tele2

Efter Telestyrelsens afgørelse bliver Tele2 nu tvunget til at ændre sine mobiltilbud. Det vil Tele2 nu gøre, så kunderne allerede fra den 8. december vil få tilbudt mobilprodukter, som ikke kræver fastnet. Det betyder til gengæld, at kunderne bliver nødt til at betale kontant, udtaler pressechef Henriette Høyer fra Tele2 til Berlingske Tidende.

Telestyrelsen har tidligere bedt Tele2 redegøre for selskabets nye mobiltilbud, hvor Tele2 kræver, at mobilkunderne har en fastnettelefon, for at Tele2 kan oprette et mobilabonnement.

Tele2 meddelte i selskabets svar til Telestyrelsen, at man ikke fandt, at hensigten med bundling-reglen er at bremse for tilbud om mobiltelefoni, som det Tele2 har lanceret.

Tele2s informationschef Henriette Højer har ikke villet kommentere sagen førend Telestyrelsen har svaret herpå, men hun ville blive overrasket, hvis Telestyrelsens opfatter Tele2 mobiltilbud som værende i strid med bundling-reglen.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs