MediaWatch

Nye fald på Nasdaq

Torsdag sluttede Nasdaq indekset i 2597,93, hvilket var det laveste niveau siden august 1999. I alt satte indekset 23 procent til i november, og vi skal tilbage til krakket i oktober 1987 for at finde en ligeså dårlig aktiemåned.

Tele Danmark, GN Store Nord og NKT steg henholdsvis 7,8 - 3,3 og 4,4 procent fredag i lyset af stigninger i europæiske teleaktier og at GN Nettest købte en brasilianske distributør AGC. Målt på ugen har denne naturligvis budt på et samlet fald for de danske teknologiaktier. KVX-aktierne sluttede ugen i indeks 751,69 mod 775,64 sidste fredag.

Torsdagens kursfald skyldtes indtjeningsadvarsler fra computerfremstilleren Gateway og producenten af specialchips Altera. Profitadvarslerne førte til markante fald i de store teknologipapirer: Microsoft, IBM, Intel, Hewlett-Packard, Cisco, Sun med flere. Fredagens beskedne stigninger kunne kun i ringe omfang råde bod på skaderne torsdag.

Læs hele artiklen om aktieugen der gik på www.mediawatch.dk under artikler.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs