MediaWatch

Amazonsite nede igen

Amazon's hovedwebsite oplevede torsdag et nyt nedbrud. Denne gang af godt et kvarters varighed. Ifølge en talskvinde for selskabet var sitet nede i 15 minutter, men var igen operationelt omkring klokken halv fire lokal østkysttid. Der skulle, således talskvinden, ikke være tale om, at det var trafikken på sitet, men snarere en intern fejl, der var skyld i sammenbruddet, skriver CNN.

Sitet brød ligeledes sammen i fredags i godt en halv time. I den forbindelse var det ifølge selskabet en intern virus, der var skyld i sammenbruddet. Denne kom tilfældigvis på årets travleste dag.

De kommende uger er af stor betydning for Amazon.com, der gennem længere tid har været under et voksende pres for at fremvise en fornuftig indtjeningsevne.

Selskabets aktie faldt 8,3 procent svarende til 2,25 dollar i torsdagens i forvejen negative handel på Nasdaq. Dermed lukkede aktien i kurs 24,69.

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen håber på OECD-aftale om techskat inden sommer

Efter flere års ventetid håber regeringen nu på, at en global aftale om beskatning af globale techselskaber kan lande inden sommer, lyder det fra kulturministeren, der samtidig melder om forsinkelse i arbejdet med regulering af sociale medier.

Seneste nyt

Se flere jobs