MediaWatch

Ofir.com under anklage

Det er en række konkurrenter blevet opmærksom på, da deres jobannoncer er dukket op på Ofir.coms nye franske og tyske hjemmeside, skriver Jyllands-Posten.

Ofir.com, har lavet websites i Tyskland og Frankrig som selvstændige jobportaler. I går havde de 26.536 af konkurrenternes jobannoncer. Ifølge Jyllands-Posten er alle annoncerne grebet fra konkurrenternes tjenester ved hjælp af automatiske søgerobotter.

Således har de fem ansatte i Tyskland kun hentet to annoncer hjem ud af 14.638. I Frankrig har de 11 ansatte fået 25 jobannoncer hjem ud af de 11.925 jobannoncer potalen har.

Monster.coms europæiske topchef Andrew Wilkinson protesterer mod Ofir.coms fremfærd, og overvejer at gøre brug af "alle juridiske muligheder, der er til disposition". Bouten mener, at Ofir.coms handlemåde må opfattes som komplet uacceptabel og uetisk.

Adm. dir. Toon Bouten fra svenske Jobline har aldrig hørt om Ofir.com. Men han siger, at hvis Ofir.com tager nogle af Joblines jobannoncer vil han kontakte Joblines advokater.

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs