MediaWatch

Ofir.com under anklage

Det er en række konkurrenter blevet opmærksom på, da deres jobannoncer er dukket op på Ofir.coms nye franske og tyske hjemmeside, skriver Jyllands-Posten.

Ofir.com, har lavet websites i Tyskland og Frankrig som selvstændige jobportaler. I går havde de 26.536 af konkurrenternes jobannoncer. Ifølge Jyllands-Posten er alle annoncerne grebet fra konkurrenternes tjenester ved hjælp af automatiske søgerobotter.

Således har de fem ansatte i Tyskland kun hentet to annoncer hjem ud af 14.638. I Frankrig har de 11 ansatte fået 25 jobannoncer hjem ud af de 11.925 jobannoncer potalen har.

Monster.coms europæiske topchef Andrew Wilkinson protesterer mod Ofir.coms fremfærd, og overvejer at gøre brug af "alle juridiske muligheder, der er til disposition". Bouten mener, at Ofir.coms handlemåde må opfattes som komplet uacceptabel og uetisk.

Adm. dir. Toon Bouten fra svenske Jobline har aldrig hørt om Ofir.com. Men han siger, at hvis Ofir.com tager nogle af Joblines jobannoncer vil han kontakte Joblines advokater.

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen håber på OECD-aftale om techskat inden sommer

Efter flere års ventetid håber regeringen nu på, at en global aftale om beskatning af globale techselskaber kan lande inden sommer, lyder det fra kulturministeren, der samtidig melder om forsinkelse i arbejdet med regulering af sociale medier.

Seneste nyt

Se flere jobs