MediaWatch

Internet banker i fremmarch

Internet-bankerne har haft deres indtog på det danske marked. Målet er udfordre de gamle mastodonter, og midlet er fordelagtige rente- og gebyrpolitikker. Kunden skal belønnes for at gøre en del af arbejdet selv, lyder det blandt andet fra det seneste skud på stammen, Basisbank.

Basisbank har i løbet af 2½ måned fået 17.000 kunder, hvilket er væsentlig flere, end man på forhånd havde opstillet som målsætning. Nu satser banken på at nå 25.000 kunder i løbet af 1. kvartal 2001, hvilket vil være et år tidligere end først anslået. Endvidere forventer adm. direktør John Carlsen, at Basisbank vil kunne fremvise et positivt resultat i løbet af 2001.

Både Basisbank og andre Internet banker som SEB e-banking og bank24.dk giver over for mediawatch.dk udtryk for, at yderligere kundeorienterede tiltag kan forventes i løbet af 2001 med henblik på at skærpe kampen om markedsandele.

Læs hele artiklen om Internet bankernes udfordring af de traditionelle banker i nyhedsbrevet Mediawatch, som udkommer i dag.

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen håber på OECD-aftale om techskat inden sommer

Efter flere års ventetid håber regeringen nu på, at en global aftale om beskatning af globale techselskaber kan lande inden sommer, lyder det fra kulturministeren, der samtidig melder om forsinkelse i arbejdet med regulering af sociale medier.

Seneste nyt

Se flere jobs