MediaWatch

Nokia og AT&T indgår GPRS-aftale

Den indledende fase for de to selskabers samarbejde vil ifølge den hensigtserklæring, som de to selskaber har underskrevet, blive lanceret i første halvdel af år 2001.

Nokia skal levere GPRS forberedt triple-mode (GSM/EDGE/UMTS) netværksteknologi, baseret på Nokias UltraSite løsninger. Derudover indebærer aftalen bistand fra Nokia til at planlægge og implementere nye tjenester, som bevirker, at AT&T bliver blandt verdens første til at tage de nye hurtige teknologier til det mobile Internet i brug.

Japanske DoCoMo har i dag bekræftet overtagelsen af en andel på 16 procent for 9,8 milliarder dollar i AT&T Wireless Group.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

LA sendte politisk tv-reklame under FCK-kamp

Trods dansk forbud mod at sende politiske reklamer på tv tonede Liberal Alliance alligevel frem med politiske budskaber i reklamepause på TV3+ onsdag. Det kunne ske, fordi TV3+ sender fra Sverige, skriver LA-formand på Twitter.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs