MediaWatch

IT-kollaps: Historiens største værditab

Værdier for ikke mindre end 25 norske statsbudgetter er som blæst væk, bare i USA, skriver digi.today.

CNNfn har sammen med analyseselskabet Biriyi Assocates, med udgangspunkt i 280 selskaber, regnet ud, hvor stort værditabet i IT-sektoren har været i tidsrummet marts til november.

Markedsværdien for de 280 selskaber, der er med i Bloombergs Internet-index, faldt med 16 billioner norske kroner. Digi.today sammenligner dette tal med det norske statsbudget, der er på 600 milliarder norske kroner.

Synderne er først og fremmest Cisco Systems Inc, CMGI, Internet Capital Group, Yahoo! Inc og America Online, der står for 30 procent af det dramatiske værdifald.

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs