MediaWatch

E-handel fører IT-giganter sammen

Tanken bag samarbejdet er blandt andet at føre kunder og leverandører på e-handels området nærmere hinanden og at forbedre mulighederne for at kommunikere mellem forskellige programmer og teknologier.

Samarbejdet er blevet formaliseret gennem etablering af en ny organisation ved navn Business Internet Forum, der skal fungere som tænketank med henblik på at skabe ny teknologi og nye standarder for e-handel, skriver Computersweden.se.

Det planlægges blandt andet at effektivisere integrationen af eksisterende forretnings-systemer med Internet teknik og Internet arkitektur, ligesom områder som intranet og sikkerhedssystemer vil være omfattet af samarbejdet. Også kommunikationen mellem forskellige digitale terminaler som PC'er, mobiltelefoner og håndholdte computere, vil man som led i samarbejdet forsøge at standardisere.

Bag initiativet ses blandt andet selskaber som IBM, Microsoft, Hewlett-Packard, Dell, Computer Associates, Fujitsu-Siemens m.v.

To store virksomheder, som savnes i selskabet, er Oracle og Sun, men ifølge Business Internet Forum er der sat en dialog i gang med de virksomheder med henblik på at få dem med i arbejdet.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs