MediaWatch

Top-avis i USA bruger dansk teknologi

MondoSearch gør det muligt at gennemføre omfattende søgeprocesser på store websites og indekserer såvel statiske HTML-dokumenter som dynamiske websider.

- Kategoriseringen af søgeresultaterne var en af de vigtigste årsager til, at vi valgte MondoSearch til vores website. The Washington Times dækker et meget bredt spekter af stofområder og emner, og det er vigtigt for os at kunne præsentere søgeresultaterne i forhold til de enkelte stofområder. På den måde sikrer vi, at læseren følger det rette spor til det eller de dokumenter, som indeholder den relevante information, siger Eric M. Johnson, web-master på The Washington Times.

Før The Washington Times valgte MondoSearch, anvendte avisen søgemaskinen UltraSeek på sin website. The Washington Times' læsere gennemfører omkring 5000-10000 søgninger hver dag.

The Washington Times udkommer hver dag i USAs hovedstad, Washington. Den blev grundlagt i 1982 og er i dag en af de mest citerede aviser i USA.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs