MediaWatch

Top-avis i USA bruger dansk teknologi

MondoSearch gør det muligt at gennemføre omfattende søgeprocesser på store websites og indekserer såvel statiske HTML-dokumenter som dynamiske websider.

- Kategoriseringen af søgeresultaterne var en af de vigtigste årsager til, at vi valgte MondoSearch til vores website. The Washington Times dækker et meget bredt spekter af stofområder og emner, og det er vigtigt for os at kunne præsentere søgeresultaterne i forhold til de enkelte stofområder. På den måde sikrer vi, at læseren følger det rette spor til det eller de dokumenter, som indeholder den relevante information, siger Eric M. Johnson, web-master på The Washington Times.

Før The Washington Times valgte MondoSearch, anvendte avisen søgemaskinen UltraSeek på sin website. The Washington Times' læsere gennemfører omkring 5000-10000 søgninger hver dag.

The Washington Times udkommer hver dag i USAs hovedstad, Washington. Den blev grundlagt i 1982 og er i dag en af de mest citerede aviser i USA.

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs