MediaWatch

NavisionDamgaard tilbyder Net-adgang

Selskabets kunder får fremover hurtig adgang til oplysninger i deres Navision-løsninger via en browser. Netadgangen til Navision Financials er et afgørende skridt i NavisionDamgaard's e-business-strategi, som vil gøre det lettere for mellemstore virksomheder, at få fuldt udbytte af Internettets potentiale.

- Denne løsning giver vores kunder hurtig, nem og direkte adgang til oplysninger, uanset hvor de befinder sig i verden, bare de har adgang til en browser, siger Niels Bo Theilgaard, Chief Product Officer, Navision-Damgaard. Web-teknologien og den måde, den bliver implementeret og anvendt på, understøtter en af NavisionDamgaard's kerneværdier.

Navision Application Server, der er baseret på en Microsoft.NET®-server, giver mulighed for web-adgang til Navision Financials. En lang række nye e-business løsninger, som NavisionDamgaard forventer at offentliggøre i løbet af de næste måneder, bygger på Navision Application Server. Navision Application Server kan køre på både Microsoft SQL Server 2000 og på NavisionDamgaard's databaseserver, Navision Server.

Flere af selskabets kunder er allerede begyndt at implementere web-adgang til Navision Financials.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs