MediaWatch

De kristne konvergerer

Religion.dk skal sammen med to nye sites, Kristeligt-Dagblad.dk, Kristendom.dk og den trykte avis, danne et sammenhængende community for avisens læsere. Det skriver Børsen.

Ifølge Kristeligt Dagblads ansvarshavende chefredaktør og adm. direktør, Erik Bjerager skal man lave noget, som ingen andre laver. Det, mener han, er betingelsen for succes fremover. Han tror, at når aviser i dag har det svært, så skyldes det, at de ikke for alvor laver noget, der adskiller dem fra, hvad andre laver.

Bjerager siger til Børsen, at huset satser på bredden, og at folk er interesseret i andet end nyheder. Derfor ønsker han at lancere de to nye internetsites ved siden af Religion.dk, som er en portal til hele den religiøse verden med utallige links, som Kristeligt Dagblad har været inde og kvalificere.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs