MediaWatch

IBM chef beskyldes for insiderhandel

Stephen J. Cowley, vicepræsident for IBM's softwaredivision, beskyldes nu af Securities and Exchange Commision SEC for at have bedrevet insiderhandel i forbindelse med aktiekøb i 4Front Technologies. Handlen skulle således have indbragt Cowley 127,000 dollar i ulovlig indtægt, skriver Bloomberg News.

Cowley har i en serie samtaler, der blev båndet af hans børsmægler hos Salomon Smith Barney, givet udtryk for at have været i besiddelse af detaljeret viden om ikke publiceret materiale vedrørende et forestående salg af 4Front til NCR, således SEC's begrundelse for søgsmålet.

SEC oplyser ikke hvorledes Cowley er kommet i besiddelse af oplysningerne, men har noteret sig, at NCR har kontor i Surrey, England. Dette er tilfældigvis samme sted som Cowley bor.

Det har for nærværende ikke været muligt at få en kommentar fra IBM eller Salomon Smith Barney.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen. Opdateret.

DR's arkiv skal gøres tilgængeligt gennem Det Kongelige Bibliotek

Over de næste tre år er der afsat 62,5 mio. kr. i den nye medieaftale til at etablere offentlig adgang til DR’s omfattende arkivmateriale, hvilket har været et hedt politisk ønske i en årrække. Det digitale leksikon lex.dk kan få en rolle i forhold til formidling, lyder det.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs