MediaWatch

Everyday.com afskediger halvdelen

Ifølge portalens daglige leder og vice administrerende direktør i MTG Anders Nilsson, er det nødvendigt, at man retter fokus på omkostningerne, der således skal bringes under kontrol, skriver Dagens Industri.

Everyday har i den forløbne periode gjort sig en del erfaringer vedrørende trafikken på dets portal. Især lanceringen af dokusoapen "Baren", et program hvor almindelige mennesker driver en bar live på TV, har trukket stor trafik. Nilsson siger, at med netop dette programs evne til at skabe trafik in mente, er det en naturlig følge at ændre indholdsretning fremover.

Everyday er overbevist om, at det fremover vil være af stor vigtighed, at satse på indhold som de besøgende virkelig har lyst til at se. I den forbindele nævner selskabet, at dets nyhedservice ikke har formået at skabe væsentlig trafik.

Nilsson understreger dog, at skiftet i indholdsretning ikke vil betyde en sænkelse af det nuværende ambitionsniveau. Det vil således fortsat være muligt at finde et bredt udbud af indhold på portalen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs