MediaWatch

AMD aktie falder på svagt salg

Selskabets aktie faldt således hele 8,7 procentpoint i dagens handel. Faldet skyldes primært en rapport, der slår fast at salget, og dermed efterspørgslen på PC-chip i Asien, ikke er steget nævneværdigt i forhold til oktober måned, skriver Bloomberg News.

Ifølge Robertson Stephens analytikeren, Eric Rothdeutsch, kan resultatet meget vel betyde, at såvel AMD som markedslederen Intel i den kommende tid kan blive nødsaget til at foretage prisnedsættelser for at kompensere for den vigende efterspørgsel.

Bekymringen omkring det stagnerende salg på PC-området er taget til i den seneste tid. Intel måtte tidligere på måneden se sin aktie falde, efter en analytiker havde nedjusteret sine forventninger til selskabets indtjening.

Mens Intels aktie forblev uændret i kurs 43,94 i dagens handel, så måtte AMD aktien, der på et tidspunkt blev handlet i kurs 18,56, slutte 1,81 dollar lavere i kurs 19 dollar i dagens regulære handel på Wall Street.

Mere fra MediaWatch

CNN varsler afskedigelser

En fyringsrunde, der vil finde sted denne uge, er blevet annonceret til medarbejderne i CNN. Ifølge CNN Business bliver den omfattende.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs