MediaWatch

Cap Gemini og Oracle

Det nye partnerskab mellem Cap Gemini Danmark og Oracle Danmark giver IT-kunder adgang til en bred international kompetence i begge virksomheder. Samarbejdet drejer sig om tre områder: Oracle Applications, I-procurement og Oracle Exchange.

- Oracle forventer sig meget af partnerskabet med Cap Gemini. Vi lægger vægt på at samarbejde med virksomheder med både dyb og bred kompetence, og når det gælder systemintegration, kan vi næppe finde en bedre partner end Cap Gemini i Danmark, siger Bo Nielsen, business development manager, Oracle Danmark.

Cap Gemini Danmark har i dag en stor erfaring og kompetence inden for e-handel og vidensdeling, og via samarbejdet bliver der føjet en ekstra dimension til med Oracles ekspertise og produktkendskab.

- En tiltagende del af handelen mellem virksomheder vil foregå på elektroniske markedspladser. Partnerskabet mellem Cap Gemini og Oracle har netop til hensigt at cementere vore fælles kompetencer indenfor markedspladser og web-baserede løsninger til e-procurement og Knowledge Management. Cap Gemini har allerede i dag erfaring med opbygning af markedspladser og forventer at disse løsninger i fremtiden vil udgøre et markant indtjeningspotentiale, siger kommunikationsdirektør Morten Kjær, Cap Gemini Danmark.

Cap Gemini arbejder for tiden med at udvikle og levere en række Internet- og Intranet-løsninger, hvor produkter fra Oracle danner grundlaget, både internationalt og i Danmark. Det gælder blandt andet den igangværende opgave for Københavns Kommune, hvor Cap Gemini skal udvikle elektronisk borgerservice til gavn for både kommunens borgere og administrationen.

Tidligere på året indgik Cap Gemini Ernst & Young og Oracle Corp. et globalt partnerskab om Oracle Internet Procurement, som sigter på tiltag inden for e-business. Det nye partnerskab mellem datterselskaberne i Danmark er således en yderligere styrkelse af det eksisterende samarbejde.

Oracle Danmark er et datterselskab af Oracle Corp., som er verdens næststørste leverandør af software og en førende udbyder af e-business-løsninger til blandt andet handel på Internettet.

Cap Gemini Danmark er en del af koncernen Cap Gemini Ernst & Young - en af verdens største konsulentvirksomheder inden for IT og management. Vores mål er at hjælpe både etablerede og dot.com-virksomheder med at blive effektive i den digitale økonomi. Vi leverer tjenester inden for områderne strategi, transformation, systemudvikling og outsourcing. Cap Gemini Ernst & Young har 56.000 medarbejdere i over 30 lande verden over, heraf 5.000 medarbejdere i Norden. I Danmark er vi ca. 360 ansatte i København, Århus og Vejle.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs