MediaWatch

Ericsson og Speedy Tomato i aftale

Samarbejdet, der har strategisk betydning for begge selskaber, vil omfatte: indholdstilretning, applikationsudvikling, systemintegration samt levering af Ericsson's WISE Portal. Sigtet er, at gøre speedytomato til en af Europa's ledende portaler.

Ifølge Zeth Nyström, administrerende direktør for Speedy Tomato, er det essentielt, at selskabet samarbejder med de udbydere, der har den største kompetence på området, hvis dets portal skal kunne klare sig i den fremtidige konkurrence på det europæiske marked.

Portalen, der skal servicere folk i deres dagligdagsliv, vil være funderet på en teknologi, der skal gøre den nem at gå til samt møder brugerens krav. Servicen omfatter blandt andet : email til mobiltelefoner, individuelt tilpassede nyheder, reklamer fra personligt udvalgte selskaber, adressebog, personlig kalender samt finans- og sportsnyheder med mere.

De to selskaber har gennem deres tætte samarbejde i det forløbne år skabt portalen, der er klar til at blive lanceret i Storbritannien inden udgangen af denne måned.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs