MediaWatch

Tele Danmark investerer i hosting

eStructure.net, der er navnet på det nye selskab, har således sikret sig finansiel støtte i sit forsøg på at få en andel af det europæiske marked for Internethosting. Udover Tele Danmark, der støtter via sin enhed Innovation, vil selskaber som det begiske Mitiska Net Fund Europe samt Internet Ventures Scandinavia ligeledes være at finde på investorlisten.

eStructure's forretningside bygger på, at man driver en række fjernstyrede datacentre for de virksomheder, der ønsker at sikre sig at deres internetsider altid er tilgængelige for kunderne. Planen er så, at eStructure fra et dansk baseret overvågningscenter løbende kan holde sig orienteret om de datacentre, der bliver etableret rundt om i Europa. Første center vil blive oprettet i Frankfurt.

Administrerende direktør i eStructure Ole Bjørn siger, at man er blevet overrasket over den store interesse, der har været for selskabets løsninger. Dermed er forventningerne for første kvartal bedre end først budgetteret.

Carsten Gaarn-Larsen direktør for Tele Danmark Innovation udtrykker tilfredshed med investeringen på 10 millioner kroner. Han mener, eStructure har et unikt koncept, der vil ramme i et marked, som vil vokse eksplosivt i de kommende år.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs