MediaWatch

Mobilix får nye betalingsterminaler

Mobilix viderefører i november de praktiske forsøg med at gøre mobiltelefonen til et sikkert betalingsværktøj, der indeholder adgang til kunne foretage betalinger med betalingskort, f.eks. Dankort.

I begyndelsen af året havde Mobilix verdenspremiere på en betalingsløsning til køb af forudbetalt taletid med gængse debit-/kreditkort. Mobiltelefon-kunder behøver herefter ikke skrabekort, men kan selv udføre købet af nye taletidsmoduler trådløst via deres mobiltelefon.

Betalingsløsningen blev udviklet af PBS i samarbejde med GEMPLUS, verdens førende producent inden for smartcard-teknologi og SIM kort, og andre mobiloperatører har vist sig meget interesserede i løsningen.

Mobilix og PBS viderefører nu dette samarbejde, hvor mobiltelefonen gøres til en personlig betalingsterminal til fjernbetalinger. Med mobiltelefonen i hånden vil man kunne handle og betale sikkert både på Internettet - via selve mobiltelefonen (WAP) eller via pc'en på forretningens website - og ved almindeligt telefonsalg.

Mobiltelefonen indeholder adgang til et betalingskort, som knytter sig til mobiltelefonnummeret. Man handler og betaler ved at opgive sit mobiltelefonnummer i stedet for kortnummer, og man godkender betalingen på telefonen.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs