MediaWatch

Telia bremser op i Danmark

En fortsat tabsgivende forretning i Danmark betyder, at den svenske koncernledelse har drøftet at skære yderligere i de danske aktiviteter. Det skriver Børsen på baggrund af oplysninger fra flere uafhængige kilder.

Overvejelserne sker mindre end to måneder efter, at Telia har lammet sit forhandlersalg af mobiltelefoner til private ved at afskaffe det tilskud til prisen på mobiltelefoner, som gør det muligt at sælge billige mobiltelefoner til private.

Dt ikke er lykkedes Børsen at få en kommentar fra Telia i Sverige, men flere kilder oplyser til Børsen, at Telia's satsning på fastnet-telefoni i Danmark har været en katastrofe. Det skyldes ikke mindst en række logistik-problemer omkring udskrivning af regninger samt håndtering af IT-systemer og kundeservice.

Begge beslutninger om at skære ned i de danske aktiviteter, skyldes ifølge Børsen voksende tabstal på det danske marked. Børsen henviser således til, at såvel fastnetselskabet Telia Telecom A/S som mobilselskabet Telia Mobile igen i år vil få tab på trecifrede millionbeløb. Det har ind til videre ikke været mulig at få en kommentar fra Telia.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs