MediaWatch

Konference om bredbånd og digital TV

Priserne på båndbredde styrtdykker og web-firmaer med speciale i multimedie-produktioner dukker op overalt. På konferencen "Streaming my day away - bredbånd og digital TV konference" bliver der mulighed for at møde nogle af fagets ypperste udøvere - før live web-casting bliver lige så almindeligt som animerede gif'er var det i 1997.

Konferencen finder sted torsdag, den 7. december, kl. 12 - 17. i TV-Byen, 14. etage, København. Tilmelding senest 4. december kl. 18.00 til Ernst Poulsen på email: ernst@ernstpoulsen.com. Pris: 100 kroner (studerende 50,-) til konto 3627 - 3617 04 93 92 (mærket med dit eget navn), eller kontant ved døren.

Der er kun adgang for FDIH medlemmer og medlemmer af DONA eller i henhold til særlig aftale med DONA.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs