MediaWatch

Barnes & Noble forhandler fusion

Forhandlingerne mellem Barnes & Noble og Gemstar har dels til formål at undersøge mulighederne for forskellige afsætningskanaler for e-books, samt selve aspektet omkring en egentlig fusion mellem de to selskaber, skriver Associated Press.

En mulig fusion blev tidligere på ugen kategorisk afvist, men Mary Ellen Keating talskvinde for boghandelsgiganten siger nu, at samtalerne har udviklet sig siden. Keating præciserer, at der føres forhandlinger på flere områder og at alle muligheder i øjeblikket er åbne.

Barnes & Noble har tidligere via frasalget af NuvoMedia, fremstilleren af Rocket Book, opnået en aktieandel på en procent i Gemstar.

Gemstar, der udgiver den populære TV-Guide, samt gør sig indenfor on-screen programguider, gælder som en af de førende e-book udgivere og har tidligere på året opkøbt Softbook Press.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs