MediaWatch

Ericsson laver Bluetooth selskab

Ericsson meddeler, at det nye selskab, der endnu er unavngivet, vil have 100 medarbejdere og at fokus vil være rettet imod at bringe Bluetoothteknologien endnu mere frem i rampelyset.

Ericsson's målsætning er, at det selvstændige selskab skal hjælpe til med at skabe flere ressourcer, således at Ericsson kan udvikle sin licensering af sin intellektuelle Bluetooth ejendom samt radiomodul. Samtidig ønsker selskabet at styrke sin position i den voksende Bluetoothindustri.

Bluetooth er en trådløs teknologi, der kan få elektroniske apparater til at interagere med hinanden over korte afstande.

Det svenske selskab er en af stifterne af Bluetooth Special Interest Group. Denne har i dag opbakning af flere end 2000 selskaber på verdensplan.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs