MediaWatch

Cap Gemini og Oracle i partnerskab

Det nye partnerskab mellem Cap Gemini Danmark og Oracle Danmark giver IT-kunder adgang til en bred international kompetence i begge virksomheder. Samarbejdet drejer sig om tre områder: Oracle Applications, I-procurement og Oracle Exchange.

- Oracle forventer sig meget af partnerskabet med Cap Gemini. Vi lægger vægt på at samarbejde med virksomheder med både dyb og bred kompetence, og når det gælder systemintegration, kan vi næppe finde en bedre partner end Cap Gemini i Danmark, siger Bo Nielsen, business development manager, Oracle Danmark.

Cap Gemini Danmark har i dag en stor erfaring og kompetence inden for e-handel og vidensdeling, og via samarbejdet bliver der føjet en ekstra dimension til med Oracles ekspertise og produktkendskab.

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs