MediaWatch

Cap Gemini og Oracle i partnerskab

Det nye partnerskab mellem Cap Gemini Danmark og Oracle Danmark giver IT-kunder adgang til en bred international kompetence i begge virksomheder. Samarbejdet drejer sig om tre områder: Oracle Applications, I-procurement og Oracle Exchange.

- Oracle forventer sig meget af partnerskabet med Cap Gemini. Vi lægger vægt på at samarbejde med virksomheder med både dyb og bred kompetence, og når det gælder systemintegration, kan vi næppe finde en bedre partner end Cap Gemini i Danmark, siger Bo Nielsen, business development manager, Oracle Danmark.

Cap Gemini Danmark har i dag en stor erfaring og kompetence inden for e-handel og vidensdeling, og via samarbejdet bliver der føjet en ekstra dimension til med Oracles ekspertise og produktkendskab.

Mere fra MediaWatch

Lokale internetmedier ærgrer sig over lang udsigt til mediestøtte-revision

Den nye pulje på 50 mio. kr. øremærket lokale medier og ugeaviser er ”lige i underkanten”, mener Foreningen af lokale, fritstående, journalistiske internetmedier, der dog overordnet er tilfreds med medieaftalen. Foreningen retter kritik af, at aftalepartierne skubber en revidering af mediestøtten flere år frem.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs