MediaWatch

Verdenshistoriens dyreste lærestreg

Det var sandsynligvis verdenshistoriens dyreste lærestreg, da aktier i Internet selskaber i løbet af seks måneder fra marts til september punkterede og styrtede fra deres pladser højest på himlen og ramte et meget hårdt betongulv, skriver Jyllands-Posten.

Ifølge en kommentar fra morgenavisen Jyllands-Postens erhvervsredaktør John Hansen har CNNfn ladet et analysefirma sammentælle regningen for de 280 Internet selskaber, der er på Bloombergs amerikanske Internet indeks. De skulle i dag sammenlagt være omkring 15 billioner kroner mindre værd, end da de var på deres højeste: 15.000.000.000.000.

John Hansen mener, at det i dag er let at se, hvorfor aktiemarkedet mistede tilliden til de fleste Internet selskaber: "De brugte enorme summer på at bygge deres forretninger op og markedsføre dem. Men de havde kun vage ideer - hvis nogen overhovedet - om, hvordan de kunne skaffe indtægter."

Mere fra MediaWatch

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs