MediaWatch

Verdenshistoriens dyreste lærestreg

Det var sandsynligvis verdenshistoriens dyreste lærestreg, da aktier i Internet selskaber i løbet af seks måneder fra marts til september punkterede og styrtede fra deres pladser højest på himlen og ramte et meget hårdt betongulv, skriver Jyllands-Posten.

Ifølge en kommentar fra morgenavisen Jyllands-Postens erhvervsredaktør John Hansen har CNNfn ladet et analysefirma sammentælle regningen for de 280 Internet selskaber, der er på Bloombergs amerikanske Internet indeks. De skulle i dag sammenlagt være omkring 15 billioner kroner mindre værd, end da de var på deres højeste: 15.000.000.000.000.

John Hansen mener, at det i dag er let at se, hvorfor aktiemarkedet mistede tilliden til de fleste Internet selskaber: "De brugte enorme summer på at bygge deres forretninger op og markedsføre dem. Men de havde kun vage ideer - hvis nogen overhovedet - om, hvordan de kunne skaffe indtægter."

Mere fra MediaWatch

Lokale internetmedier ærgrer sig over lang udsigt til mediestøtte-revision

Den nye pulje på 50 mio. kr. øremærket lokale medier og ugeaviser er ”lige i underkanten”, mener Foreningen af lokale, fritstående, journalistiske internetmedier, der dog overordnet er tilfreds med medieaftalen. Foreningen retter kritik af, at aftalepartierne skubber en revidering af mediestøtten flere år frem.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs