MediaWatch

Tomlen ned for Framfab

Efter meddelelsen om, at 340 af de cirka 2000 ansatte i Framfab skal afskediges fra forskellige svenske afdelinger, er Framfab-aktien på Stockholmsbørsen i løbet af formiddagen faldet med cirka 11 procent til 22,40 svenske kroner, skriver ekonomi24.se.

Desuden mener en række svenske analytikere, at afskedigelserne hos Framfab - sammen med ændringerne inden for marketing og investments - ikke er et tilstrækkeligt kraftigt indgreb med henblik på at rette op på selskabets virksomhed. Analytikerne peger således på, at der efter deres opfattelse burde været sket flere afskedigelser og flere strukturelle ændringer.

-Det kan godt være, at Framfab får rettet op på lønsomheden, men det store spørgsmål er, hvordan væksten for selskabet bliver fremover. Jeg tror, det bliver svært for dem, lyder det fra en analytiker, som regner med at Framfab-aktien fortsat vil falde på grund af manglende vækst.

Ifølge Framfab's koncernchef Johan Wall, skal Framfab nu satse på selskabets kerneforretninger, det vil sige blandt andet konsulentvirksomhed samt innovationsvirksomhed via Framfab Labs.

Johan Wall regner med, at Framfab vil være lønsom i andet kvartal 2001.

Mere fra MediaWatch

Lokale internetmedier ærgrer sig over lang udsigt til mediestøtte-revision

Den nye pulje på 50 mio. kr. øremærket lokale medier og ugeaviser er ”lige i underkanten”, mener Foreningen af lokale, fritstående, journalistiske internetmedier, der dog overordnet er tilfreds med medieaftalen. Foreningen retter kritik af, at aftalepartierne skubber en revidering af mediestøtten flere år frem.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs