MediaWatch

Tomlen ned for Framfab

Efter meddelelsen om, at 340 af de cirka 2000 ansatte i Framfab skal afskediges fra forskellige svenske afdelinger, er Framfab-aktien på Stockholmsbørsen i løbet af formiddagen faldet med cirka 11 procent til 22,40 svenske kroner, skriver ekonomi24.se.

Desuden mener en række svenske analytikere, at afskedigelserne hos Framfab - sammen med ændringerne inden for marketing og investments - ikke er et tilstrækkeligt kraftigt indgreb med henblik på at rette op på selskabets virksomhed. Analytikerne peger således på, at der efter deres opfattelse burde været sket flere afskedigelser og flere strukturelle ændringer.

-Det kan godt være, at Framfab får rettet op på lønsomheden, men det store spørgsmål er, hvordan væksten for selskabet bliver fremover. Jeg tror, det bliver svært for dem, lyder det fra en analytiker, som regner med at Framfab-aktien fortsat vil falde på grund af manglende vækst.

Ifølge Framfab's koncernchef Johan Wall, skal Framfab nu satse på selskabets kerneforretninger, det vil sige blandt andet konsulentvirksomhed samt innovationsvirksomhed via Framfab Labs.

Johan Wall regner med, at Framfab vil være lønsom i andet kvartal 2001.

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs