MediaWatch

Cell afskediger 70

På et møde i går blev medarbejderne hos Cell Network i Stockholm orienteret om, at virksomhedens ledelse har besluttet at gennemføre en række tiltag for så hurtigt som muligt at forbedre virksomhedens lønsomhed. På denne baggrund varslede ledelsen afskedigelser af cirka 70 medarbejdere, skriver Dagens Industri.

Cell Networks datterselskab i Stockholm har udvist dårlig lønsomhed og skal derfor omorganiseres for mere målrettet at indrette virksomheden på salg. Den adm. direktør for Cell Network, Niklas Flyborg, henviser i denne forbindelse til, at kompetencen hos medarbejderne ikke stemmer overens med kravene fra selskabets kundekreds.

På trods de omkostningsbesparende tiltag forventer Cell's ledelse, at virksomheden fortsat vil lide tab de næste måneder og først vil være i stand til at udvise fornyet indtjening om cirka et halvt år.

Cell Network har haft et tab for årets første ni måneder på 248 millioner svenske kroner.

Danske MouseHouse, som tidligere i år blev opkøbt af Cell Network, fortæller til pressen, at fyringerne i Sverige ikke får indflydelse på virksomheden i Danmark.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs