MediaWatch

Framfab fyrer 600 medarbejdere

I dag vil det svenske Framfabs personale samles til et personalemøde, hvor det ifølge kilder, som analysebureauet Redeye har talt med, vil få besked om, at 20 procent af personalet skal fyres. Det er omtrent 600 personer. Framfab ønsker hverken at kommentere eller dementere rygterne.

Framfab fremlagde i slutningen af sidste måned et spareprogram efter et regnskab, som var dårligere end forventet. Offentliggørelsen af regnskabet for tredje kvartal, viste, at Framfab i årets første ni måneder har haft et tab på 83,9 millioner svenske kroner. I samme periode sidste år havde Framfab et overskud på 29 millioner svenske kroner.

Så sent som i juli og august ansatte Framfab i alt 400 nye medarbejdere. Men ifølge ekonomi24.se trækker Framfab nu i nødbremsen ved at begrænse rekruttering af ny arbejdskraft med henblik på at forbedre selskabets lønsomhed.

Mere fra MediaWatch

Nent-topchef: Super League kan blive en "episk fiasko"

Storklubberne bag Super League glemmer "fansenes kraft" ifølge Anders Jensen, adm. direktør i Nent, der har investeret store milliardbeløb i tv-rettighederne til de eksisterende fodboldligaer, som nu udfordres af Super League.

Seneste nyt

Se flere jobs