MediaWatch

Framfab fyrer 600 medarbejdere

I dag vil det svenske Framfabs personale samles til et personalemøde, hvor det ifølge kilder, som analysebureauet Redeye har talt med, vil få besked om, at 20 procent af personalet skal fyres. Det er omtrent 600 personer. Framfab ønsker hverken at kommentere eller dementere rygterne.

Framfab fremlagde i slutningen af sidste måned et spareprogram efter et regnskab, som var dårligere end forventet. Offentliggørelsen af regnskabet for tredje kvartal, viste, at Framfab i årets første ni måneder har haft et tab på 83,9 millioner svenske kroner. I samme periode sidste år havde Framfab et overskud på 29 millioner svenske kroner.

Så sent som i juli og august ansatte Framfab i alt 400 nye medarbejdere. Men ifølge ekonomi24.se trækker Framfab nu i nødbremsen ved at begrænse rekruttering af ny arbejdskraft med henblik på at forbedre selskabets lønsomhed.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs