MediaWatch

Novell indfrier forventninger

Selskabet kan således, fraset omkostninger forbundet med en gennemført omstrukturering, berette om et break-even resultat. Resultatet var på linje med forventningerne, men dog betydeligt lavere end samme resultat sidste år, skriver CNN.

Inklusive omstruktureringsomkostninger blev resultatet et nettotab på 11 cent per aktie. Til sammenligning havde Novell i fjor en nettogevinst på 21 cent per aktie. Omsætningen er i samme periode faldet 20,8 procent fra 345 millioner dollar sidste år til 273 millioner dollar i år.

Gældende for hele året er det totale salg ligeledes faldet i forhold til sidste år. Nedgangen blev på 8,7 procent fra 1,27 milliarder dollar i 1999 til 1,16 milliarder i år.

Selskabet angiver øget konkurrence fra blandt andet Microsoft's og Linux's operativsystemer, samt en generel nedgang på markedet for software, som baggrunden for nedgangen.

Novell, der i september afskedigede 900 medarbejdere, svarende til 16 procent af den totale stab, udtaler, at det har iværksat tiltag for at vende den negative udvikling, men at dette vil tage adskillige kvartaler for at slå igennem.

Novell aktien var ved afslutningen af dagens regulære handel faldet 9 cent til kurs 7,44. I børsens udvidede åbningstid dykkede aktien yderligere 62 cent svarende til 8,4 procent til en slutkurs på 6,81 dollar.

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs