MediaWatch

Cell indkalder til krisemøde

Ifølge forlydender i branchen er hovedformålet med eftermiddagens møde, at informere medarbejderne om moderselskabets planer for en gennemgribende reduktion af personalestaben, skriver Dagens Industri.

Cell Network's informationschef, Ellinor Bollman, bekræfter, at datterselskabet har bedt sine medarbejdere om et møde klokken 16 i dag. Hun ønsker dog ikke at kommentere de fremsatte forlydender om, at det trækker op til en omfattende afskedigelsesrunde. - Vi har en del interne sager, som skal gennemgås således Bollman.

Cell Network's har i den seneste tid haft store problemer med lønsomheden. Tabet for årets første ni måneder er således blevet opgjort til 248 millioner svenske kroner. Den samlede omsætning var på 1.079 millioner kroner hvoraf størsteparten 750 millioner kroner kommer fra hjemmemarkedet.

Selskabet beskæftiger i dag 2114 medarbejdere i 15 lande. Det tilsvarende antal sidste år var 1457 ansatte.

Det er Cell Network Stockholm's ledelse, som står for dagens møde, der muligvis får bevågenhed af repræsentanter fra moderselskabet.

Mere fra MediaWatch

Top 20: To premierer strøg til tops

En sæsonpremiere på DR1 og en programpremiere på TV 2 trak flest seere til flow-tv i sidste uge, mens DR's seneste søndagsdrama havde det sværere.

Seneste nyt

Se flere jobs