MediaWatch

Investeringsportal med e-diskussion

Danske aktionærer kan nu diskutere interaktivt med børsnoterede selskaber, som de selv har investeret i - via EuroInvestor's Investor Relations Network.

- I det nye samarbejde kan besøgende på www.euroinvestor.dk stille spørgsmål til Internet venture kapitalselskabet A/S Brandts.com om eksempelvis selskabets forretningsideer, visioner og metoder - på den måde giver vi danske aktionærer adgang til en direkte dialog med de børsnoterede selskaber, siger Søren Alminde, administrerende direktør for EuroInvestor.com A/S.

Ifølge Søren Alminde er det nye koncept blevet positivt modtaget af såvel private investorer som børsnoterede selskaber. Han mener, at mange selskaber har indset, at de private investorer spiller en større og større rolle på aktiemarkedet, hvorfor det er nødvendigt også at pleje denne investorgruppe.

Spørgsmålene vil blive besvaret af adm. direktør Birger Hauge, finansdirektør Michael Albrechtslund og Investment Manager Michael Meisner fra A/S Brandts.com og kan læses af alle besøgende på www.euroinvestor.dk

Mere fra MediaWatch

Top 20: To premierer strøg til tops

En sæsonpremiere på DR1 og en programpremiere på TV 2 trak flest seere til flow-tv i sidste uge, mens DR's seneste søndagsdrama havde det sværere.

Seneste nyt

Se flere jobs