MediaWatch

Investeringsportal med e-diskussion

Danske aktionærer kan nu diskutere interaktivt med børsnoterede selskaber, som de selv har investeret i - via EuroInvestor's Investor Relations Network.

- I det nye samarbejde kan besøgende på www.euroinvestor.dk stille spørgsmål til Internet venture kapitalselskabet A/S Brandts.com om eksempelvis selskabets forretningsideer, visioner og metoder - på den måde giver vi danske aktionærer adgang til en direkte dialog med de børsnoterede selskaber, siger Søren Alminde, administrerende direktør for EuroInvestor.com A/S.

Ifølge Søren Alminde er det nye koncept blevet positivt modtaget af såvel private investorer som børsnoterede selskaber. Han mener, at mange selskaber har indset, at de private investorer spiller en større og større rolle på aktiemarkedet, hvorfor det er nødvendigt også at pleje denne investorgruppe.

Spørgsmålene vil blive besvaret af adm. direktør Birger Hauge, finansdirektør Michael Albrechtslund og Investment Manager Michael Meisner fra A/S Brandts.com og kan læses af alle besøgende på www.euroinvestor.dk

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs