MediaWatch

bol.com udvider

Den tyske mediekoncern Bertelsmann Online International gør nu alvor af sine planer om at satse endnu mere på Danmark. Offensiven kommer blot to måneder efter, at bol.com gik ind på det danske bogmarked.

Bertelsmann er en af verdens største mediekoncerner med over 74.000 medarbejdere i mere end 50 lande. BOL har omkring 400 medarbejdere på verdensplan fordelt på 14 lokale medie- og underholdningsbutikker i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Holland, Tyskland, England, Frankrig, Schweiz, Spanien og i Malaysia, Singapore, Hong Kong og Japan.

Globalt er det BOL's mål at blive den førende medie- og underholdningsbutik på Internettet. På den danske del af bol.com er der adgang til et par millioner bøger i alle genrer på fem forskellige sprog: dansk, svensk, finsk, norsk, engelsk og amerikansk. Nu udvides varesortimentet herhjemme med andre produkter.

Mere fra MediaWatch

Top 20: To premierer strøg til tops

En sæsonpremiere på DR1 og en programpremiere på TV 2 trak flest seere til flow-tv i sidste uge, mens DR's seneste søndagsdrama havde det sværere.

Seneste nyt

Se flere jobs