MediaWatch

Nasdaq falder med fem procent

Igen var det analytikernes fortsatte nedjusteringer af deres indtjeningsforventninger til teknologiselskaberne set i lyset af selskabernes høje værdifastsættelser, som blev angivet som den væsentligste forklaring på de markante fald. Hertil kom så usikkerheden om præsidentvalget, der også var medvirkende til at skabe den negative psykologi i markedet.

- Markederne er bekymrede for, hvor meget væksten i økonomien vil aftage, udtalte Peter Cardillo, chefstrateg hos Westfalia Investments til Reuters.

Ifølge Cardillo er det, hvad det hele handler om: Bekymringer for økonomien og virksomhedernes indtjening. Den fortsatte usikkerhed om præsidentvalget presser markedet, men markedet falder på trods af, at mange mener, at markedet er oversolgt.

Læs hele artiklen på www.mediawatch.dk under artikler

Mere fra MediaWatch

Lokale internetmedier ærgrer sig over lang udsigt til mediestøtte-revision

Den nye pulje på 50 mio. kr. øremærket lokale medier og ugeaviser er ”lige i underkanten”, mener Foreningen af lokale, fritstående, journalistiske internetmedier, der dog overordnet er tilfreds med medieaftalen. Foreningen retter kritik af, at aftalepartierne skubber en revidering af mediestøtten flere år frem.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs